Kunda Reklam AB

 

Kunda Reklam AB grundades 2009 av VD:n och grundaren Manuel Markus från Eskilstuna. Vår resa började med ett händelserikt första år genom UF-företaget “Babylon IT UF”. Redan under det första året blev Babylon IT UF utsett till Sörmlands bästa tjänst-UF-företag, vilket ledde till att företaget direkt gick vidare till Svenska Mästerskapen i UF på Älvsjö mässan. På UF-Mässan deltog hundratals företag, och Babylon IT UF hamnade på en imponerande andra plats i kategorin “bästa tjänst”.

Idag hjälper Kunda Reklam AB hundratals kunder över hela landet med utgångspunkt från Eskilstuna. Vår verksamhet har successivt expanderat, och nu erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, inklusive hemsidesdesign, grafisk formgivning, fotografering och tryck av trycksaker på textilprodukter och arbetskläder.

Vårt intresse har alltid legat i att hjälpa våra kunder att ta nästa steg framåt, oavsett om det handlar om att skapa en ny hemsida, utveckla grafisk design eller erbjuda en helhetslösning. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan Kunda Reklam idag erbjuda en komplett lösning för att leverera helhetslösningar till ditt företag. Vi strävar efter att uppfylla dina behov och öka din närvaro online samt förbättra din varumärkesidentitet.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att nå dina mål. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och nå framgång.

Kontakta oss

0707 117 117

Vi är på plats nu

Eskilstuna (10min bil)

Kontakta oss för nästa
lediga tid.

Tid för ett samtal?

Ge oss lite av din tid – så besvarar vi dina frågor. Ett kort samtal kan räcka långt, ofta till en prisuppskattning, offert eller något att fundera på…

Kontaktinformation

Eskilstuna (10min bil)

Kontakta oss för nästa
lediga tid.

0707 117 117

Vi är på plats nu

Byrån med hjärtat
till kunden.

“Fokuset mot våra kunder har alltid varit kommunaktionen och samtidigt hålla en hög kvalitet mot våra kunder.”

Kunda reklam